CUINOLOGIA
LA CIENCIA DE CUINAR
Autor: FARRIMOND, DR. STUART
Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas
CUINOLOGIA

24,95€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- DK
- Publicación:
- 01/03/2025
- Colección:
- Cocina
- Ver ficha completa
Sinopsis
Les principals tècniques culinàries, explicades gràcies a la ciència. Descobreix amb Cuinologia els conceptes fonamentals de la cuina, juntament amb els millors consells pràctics i tècniques pas a pas, i converteix la teva cuina en un autèntic laboratori gastronòmic. Hi trobaràs resposta a les preguntes que fins ara no tenien solució i capítols dedicats als principals aliments i preparacions: carns, …
Les principals tècniques culinàries, explicades gràcies a la ciència.
Descobreix amb Cuinologia els conceptes fonamentals de la cuina, juntament amb els millors consells pràctics i tècniques pas a pas, i converteix la teva cuina en un autèntic laboratori gastronòmic. Hi trobaràs resposta a les preguntes que fins ara no tenien solució i capítols dedicats als principals aliments i preparacions: carns, aus, peixos, llegums, cereals, vegetals
Com aconsegueixo que la carn em quedi sempre al punt? Com haig de coure la verdura perquè no perdi nutrients? És millor premsar els alls, o picar-los? Trobareu les respostes a aquestes preguntes i moltes més en aquest llibre que revela la ciència que s'amaga rere la cuina.
Escrit pel Dr. Stuart Farrimond, Cuinologia serà un autèntic descobriment per a tots els qui gaudeixin del plaer de menjar i busquin portar la seva afició a un altre nivell. Una guia completíssima que sorprendrà els lectors amb trucs i consells que sentenen i que funcionen.
Aquest llibre dona resposta i solucions pràctiques a més de 160 enigmes culinaris servint-se dels estudis científics més recents. Amb imatges i diagrames fàcils dentendre, Cuinologia inclou explicacions sobre processos i tècniques de cocció, consells sobre com treballar els ingredients bàsics i suggeriments sobre lequipament que cal tenir a la cuina. I tot en un llenguatge planer i sense tecnicismes. Endinsat en la ciència dels aliments i capgira la teva manera de cuinar
Más información del libro
CUINOLOGIA
- Editorial:
- DK
- Fecha Publicación:
- 01/03/2025
- Formato:
- Normal tapa dura (libros)
- ISBN:
978-0-241-77059-7
- EAN:
9780241770597
- Nº páginas:
- 256
- Colección:
- Cocina
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 0 mm
- Ancho:
- 0 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Cocineros y Recetas
FARRIMOND, DR. STUART
El Dr. Stuart Farrimond, especialitzat en ciència dels aliments, és escriptor, presentador de televisió i educador en ciència i medicina. Col·labora habitualment en programes de televisió i ràdio al Regne Unit i escriu per a mitjans com The Independent, Daily Mail i New Scientist, entre altres. També és autor dels llibres de DK La ciència de les espècies i el best-seller Cuinologia, amb 200.000 exemplars venuts a tot el món.
Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
545 RECETAS PARA TRIUNFAR
Arguiñano, Karlos25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis mejores recetas en freidora de aire
Monreal, Paula19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA Y VENCERÁS
DE JORGE, DAVID24,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE AQUI PARA GENTE DE HOY
LOPEZ ITURRIAGA (EL COMIDISTA), MIKEL27,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Recetas saludables con Airfryer
Fit Happy Sisters, Ani y Sara22,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
SIN DIENTES Y A BOCADOS
LLORCA, JUAN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINOLOGIA - LA CIENCIA DE LA COCINA
AUTORES VARIOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINALO. RECETAS CON SABOR Y ALMA
GOMEZ, MARIA LO24,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
YA TENGO MI AIRFRYER, ¿AHORA QUÉ?
BANZO, SABINA21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
GIRO GASTRONOMICO, EL
PEREZ ESCOHOTADO, JAVIER20,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis recetas con freidora de aire
RODRIGUEZ RODRIGUEZ, PAMELA19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO